Benodigdheden : Dit is een gerecht voor 10 personen. Benodigdheden delen door 10 is de hoeveelheid per persoon.
52 scampi’s 1 l fumet
20 tomaten 300 g geitenkaas
1 selder ¼ p honing
oregano 2 citroenen
basilic boter
1 stokbrood 2 teen look
Bereiding :
Voor de saus : Pel de tomaten, voeg ze bij de visfumet en laat inkoken. Voeg de selder, look en oregano aan toe.
Voor de scamp’s : Pel de scamp’s en haal het darmkanaal eruit. Laat ze kort en hevig aanfruiten. Voeg er enkele druppels citroensap aantoe samen met wat kruiding.
Samenstelling : Verwijder de korst van de geitenkaas en snijd deze in plakken. Leg één plakje in het midden van het bord . Giet daarrond de saus en overgiet het geheel met honing. Laat de kaas even smelten in de oven en schik de scampi’s hierrond. Werk af met basilicum.
Serveer met stokbrood of tagliatelli.
woensdag 14 oktober 2009
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Dat zou smaken.
BeantwoordenVerwijderenWil je een gerecht aanvragen Thomas?
BeantwoordenVerwijderenTom
Make me some !
BeantwoordenVerwijderenOOk dit ga ik zeker eens uitproberen !! Ben liefhebber van scampi, en ook van geitenkaas !!!
BeantwoordenVerwijderenDus ideaal !!
Det
Dat moet inderdaad heerlijk zijn!!!!
BeantwoordenVerwijderen