zondag 22 november 2009
Zeebaars met verse pasta, champignons, tomaten basilicum en truffelolie
Benodigdheden :
1.3 kg zeebaarsfilet 450 g tagliatelli 2 l fumet( visbouillon)
1 kg tomaat 2 l kippenbouillon
2 p basilicum truffelolie
1 kg champignons platte peterselie
Bereiding :
pasta koken in een geurige bouillon.
De visbouillon en de kippenbouillion goed inkoken, hier worden dan de gebakken champignons, de grof versneden tomaat en de basilicum aan toegevoegd samen met de gekookte pasta.
Dit wordt in een diep bord geserveerd samen met het vocht. Hier bovenop de gebakken vis en afwerken met truffelolie en platte peterselie.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Dag Tom,
BeantwoordenVerwijderenhet gerecht met de zeebaars staat er denk ik 2x in.
Beste groeten,
Jan Lambregts
Geachte heer Lambregts
BeantwoordenVerwijderenBij deze is mijn fout rechtgezet.
Alvast bedankt voor de interesse en de waarschuwing.
Vriendelijke groeten
Tom Van de Leur
2MKT
Tom,
BeantwoordenVerwijderenis het gebruikelijk dat je bij het bereiden van deze vis het vel er nog aan laat? Zoja, waarom eigenlijk?
Dat is de keuze van de kok. Je kan een vis zowel met als zonder vel klaarmaken.
BeantwoordenVerwijderenVel eraan: voor kleur, presentatie, het bijeenhouden van de vis...
Tom wat bedoel je met pasta koken in een geurige boullion?
BeantwoordenVerwijderenEva. x
Normaal kook je pasta gewoon in water. Hiebij voeg je wat zout of eventueel nog een boullionblokje bij. Zo absorbeert de paste deze smaken en komen ze goed tot uiting in je gerecht.
BeantwoordenVerwijderenTom
Kan het ook met andere olie tom? Want truffelolie heb ik niet in huis.
BeantwoordenVerwijderenThomas